d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

AGB

Rregullat e pergjithshme (AGB)nga ArSat GmbH

§ 1 Te pergjithshme
-Rregullat e pergjithshme jane te vlefshme per te gjitha blerjet dhe sherbimet tona.Rregullat e pergjithshme hyjne ne fuqi qe nga momenti qe keni bere porosine tuaj.

§ 2 Mbyllja e nje kontrate
-Behet ne momentin e dergeses se porosise suaj tek ne.Ne rast paqartesije mund te na shkruani email ose te na telefononi.

§ 3 Pagesat
-Mund te behen me parapagese ne konton tone inkl.harxhimet postare.Harxhimet postare jane ne varesi te porosise (psh.10 Fr.per resivere , 5 Fr.per module dhe karta etj.).
-Porosia nga ne dergohet vetem pasi te kete hyre pagesa ne konto.Per te pershpejtuar proceduren mund te dergoni nje kopje me Fax,email ose MMS.
-Me Nachname( me nenshkrim),kjo eshte procedura me e shpejte ,mjafton te beni porosine dhe ne jua dergojme ne adresen tuaj.Harxhimet postare ne kete rast jane ne varesi te porosise (psh.per resivere 25 Fr., per module dhe karta jane 16 Fr.etj.).


§ 4 Furnizimet
-Porosia dergohet tek adresa qe eshte e deklaruar nga klienti,brenda 24-48 ore klienti merr porosine me poste( gjithmone nese ky artikull eshte ne gjendje tek ne,nese nuk eshte ne gjendje mund te vonohet ne varesi te artikullit) .
-Dergesat behen vetem ne Zvicer dhe Lichtenstein.§ 5 Pergjegjesite
-ArSat GmbH nder tjerash dhe distributor i produkteve te Digitalb ,shet produktet dhe paketat e kesaj platforme televizive,nuk mban pergjegjesi per pikat e meposhtme:
. Permbajten e kanaleve.
. Kualitetin e sinjalit apo dhe mosfunksionimin e tyre.
. Ndryshimin e permbajtes se paketave dhe abonimeve.
. Zhvendosjen e kanaleve nga nje pakete ne tjetren apo dhe heqjen nga lista e ndonje kanali.


§ 6 Te drejtat e rikthimit
-Klienti ne princip nuk ka te drejte te kthimit.
-Artikujt e porositur gabimisht mund te dergohen mbrapsht vetem ne rast konsultimi me Arsat .
-Furnizimet ne vijim te cilat nuk merren mbrapsht dhe nuk kompensohen:
. Kthimet mbrapsht pa konsultim te meparshem me ArSat GmbH.
. Te perdoruara,defekte dhe artikujt e demtuar.
. Artikujt qe ne kerekese te klientit jane porositur posaqerisht per kete klient.
. Artikujt jo te plote(mungesa te pjeseve te artikujve).
. Abonimet te cilat jane te aktivizuara per kete abonent.
-Ne rast se klienti nuk e terheq porosine qe ka bere me Nachname dhe porosia kthehet mbrapsht,atehere klienti detyrohet te paguaj 50 Fr. si demshperblim.


§7 Humbja e kartes smart
Ne rast te humbjes se kartes smart nga Digitalb, Arsat nuk mund te zevendesoj apo te hedh abonimin ne karte tjeter,ky abonim humbet perfundimisht me humbjen e kartes.

§8 Garancioni
-Garancioni i produkteve fillon me daten e furnizimit.
-Brenda kohes se garancionit prej 12 muajsh ne rast reparature,per ato artikuj qe nuk mund te reparohen ose nuk jane me te furnizueshme,ArSat ju zevendeson me artikuj me vlere te ngjajshme.Zevendesimi apo ndrrimi i artikujve nuk zgjate afatin e garancionit.
-Artikujt qe vijne per reparatur duhet te kene ēekun e blerjes se ketij artikulli.
-Artikujt qe kthehen per reparatur ne rast defektesh ,duhet te behet njehere konsulte telefonike per problemin qe paraqitet , nese ai problem nuk mund te zgjidhet ,atehere dergohet produkti tek ne.


24.04.2007


ArSat GmbH
Kornstr.3
8603 Schwerzenbach
Schweiz
Tel.+41-44 825 38 05
Fax.+41-44 575 32 71
Nat.+41-76 332 21 14
publicitet
kliko për të shikuar më shumë Inverto Multiconect Quad,mbajtes dhe Diseq
Vetëm:
410.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Telekomande per Digitalb HD (tipi ODS 2000H dhe ODS 3000H)
Vetëm:
30.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Digitalb 12 muaj - abonim

250.00 Fr.
Vetëm:
220.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch