d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

Informatione për produktin
0 produkt(e) në shportën tuaj
Motor Vizyon
Viyon Diseqc 1.2 -Motor SG 8120

120.00 Fr. (inkl. MwSt)-Speciale per resiver me Diseqc 1.2
-Te gjitha funksionet e kontrolluara prej nje kable te vetem koax.
-Funksionalitet i larte.
-Dizajn kompakt
-Zhurme te lehte
-Per antena me diameter deri 1,2 m .
publicitet
kliko për të shikuar më shumë Telekomande per Digitalb HD(tipi Kaon HD)
Vetëm:
30.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Premium extra HD + karta - abonim i ri

415.00 Fr.
Vetëm:
395.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Premium i thjeshte 12 muaj - abonim

340.00 Fr.
Vetëm:
320.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch