d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

Informatione për produktin
0 produkt(e) në shportën tuaj
Inverto Monoblok LNB
LNB Monoblok 3° .

60.00 Fr.
50.00 Fr. (inkl. MwSt)LNB Monoblok 3° per kapjen e valeve te Eutelsat W2 16°dhe Astra 19.2° ose te Eutelsat W2 16° dhe Hotbird 13°. Zgjidhje perfekte pa levizur antenen.
publicitet
kliko për të shikuar më shumë Premium extra HD + karta - abonim i ri

415.00 Fr.
Vetëm:
395.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Premium extra HD 3 muaj

140.00 Fr.
Vetëm:
130.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Premium extra HD 12 muaj

390.00 Fr.
Vetëm:
370.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch