d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

Informatione për produktin
0 produkt(e) në shportën tuaj
Singel LNB VIZYON 0.1 dB
LNB univerzale nga Vizyon,0.1 dB.HDTV
Kualitet i larte per kapjen e valeve satelitore.

30.00 Fr. (inkl. MwSt)
publicitet
kliko për të shikuar më shumë HDMI Kabel 1m

35.00 Fr.
Vetëm:
20.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Mabjtes Saēi per ballkone
Vetëm:
30.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Telekomande per Digitalb HD (tipi ODS 2000H dhe ODS 3000H)
Vetëm:
30.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch