d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

Informatione për produktin
0 produkt(e) në shportën tuaj
LNB Inverto Twin Black MultiConnect 0.2dB
LNB Twin Multiconnent
0,2 dB
23 mm Feed (qafa)
Inkl. 40mm unaze.


60.00 Fr. (inkl. MwSt)Tipi me i ri i LNB-ve Multiconnect nga Inverto, per shkak te formes shume te ngushte mundeson zenjen e sinjalit te sateliteve ne nje distance prej 2°.
Aftesia e kapjeve te valeve eshte mjafte e larte ne krahsaim me LNB-t deri tani.
02 dB
23 mm Feed (qafa)
Inkl. 40mm unaze.

publicitet
kliko për të shikuar më shumë Premium extra HD 12 muaj

390.00 Fr.
Vetëm:
370.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Flybox+12 muaj paketa e plote
Vetëm:
379.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Triax 78 cm
Vetëm:
70.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch