d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

Informatione për produktin
0 produkt(e) në shportën tuaj
Saš Triax 88cm per 3 satelite
-Saš Triax 88 cm
-3 LNB Inverto Multiconect singel
-1 Mbajtes per LNB
-1 Diseqc Octagon 4/1
-3 kabllo


220.00 Fr. (inkl. MwSt)Ky sistem eshte per 1 pjesmarres me 3 satelite: Eutelsat 16░ , Hotbird 13░ dhe Astra 19░. Per kete sistem duhet dhe saši Triax 88cm( Saš jo me i vogel se 85cm).
Nje instalim i thjeshte dhe mjaft profesional qe mund te instalohet dhe pa patur nevojen e nje instaluesi.
publicitet
kliko për të shikuar më shumë Motor Vizyon
Vetëm:
120.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Mbajtes antene per muri
Vetëm:
25.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Twin LNB 0.1 dB Vizyon
Vetëm:
55.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch