d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

Informatione për produktin
0 produkt(e) në shportën tuaj
Inverto Multiconect ,mbajtes dhe Diseq
-3 Inverto Multiconect singel
-1 Diseqc 4/1 Octagon
-1 Mbajtes per LNB
-3 kabllo .


140.00 Fr. (inkl. MwSt)Ky sistem eshte per 1 pjesmarres me 3 satelite: Eutelsat 16° , Hotbird 13° dhe Astra 19°. Per kete sistem duhet dhe saēi Triax 88cm( Saē jo me i vogel se 85cm).
Nje instalim i thjeshte dhe mjaft profesional qe mund te instalohet dhe pa patur nevojen e nje instaluesi.
publicitet
kliko për të shikuar më shumë Twin LNB 0.1 dB Vizyon
Vetëm:
55.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë LNB Inverto Quad Black MultiConnect 0.2dB
Vetëm:
90.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë HDMI Kabel 1m

35.00 Fr.
Vetëm:
20.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch