d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

Informatione për produktin
0 produkt(e) në shportën tuaj
Inverto Multiconect Quad,mbajtes dhe Diseq
- 3 cope LNB Inverto Quad
- 1 mbajtes per LNB
- 4 cope Diseqc 4/1 - 12 kabllo nga 1 m.

410.00 Fr. (inkl. MwSt)Ky sistem eshte per 4 pjesmarres me 3 satelite: Eutelsat 16° , Hotbird 13° dhe Astra 19°. Per kete sistem duhet dhe saēi Triax 88cm( Saē jo me i vogel se 85cm).
Nje instalim i thjeshte dhe mjaft profesional qe mund te instalohet dhe pa patur nevojen e nje instaluesi.
publicitet
kliko për të shikuar më shumë Shpėrndares sinjali
Vetëm:
30.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Digitalb 12 muaj + karta - abonim i ri

275.00 Fr.
Vetëm:
245.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Inverto Multiconect ,mbajtes dhe Diseq
Vetëm:
140.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch