d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

Informatione për produktin
0 produkt(e) në shportën tuaj
LNB TWIN Monoblock 3°
LNB TWIN Monoblok 3° ,per dy pjesmarres.

90.00 Fr. (inkl. MwSt)LNB TWIN Monoblok 3° ,per dy pjesmarres.Per kapjen e valeve te Eutelsat W2 16°dhe Astra 19.2° ose te Eutelsat W2 16° dhe Hotbird 13°. Zgjidhje perfekte pa levizur antenen.
publicitet
kliko për të shikuar më shumë Flybox+ HDD+3 muaj paketa e plote
Vetëm:
399.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë LNB Inverto Single Black MultiConnect 0.2dB
Vetëm:
30.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Digitalb 12 muaj - abonim

250.00 Fr.
Vetëm:
220.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch