d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

Informatione për produktin
0 produkt(e) në shportën tuaj
Flybox+12 muaj paketa e plote


379.00 Fr. (inkl. MwSt)Flybox nga Digitalb (Satelitor) + 12 muaj paketa e plote (pa HDD, regjistrues)
I konceptuar ne nje dizajn te pershtatshem per nje smart device"Flybox eshte risia me e fundit qe Digitalb hedh ne treg.
Funksionet:
PVR
- Regjistrime te rezervuara
- Regjistrime ne proces
- Regjistrime te perfunduara
- Regjistrime te deshtuara
Time Shift
- Regjistrime ne kohe reale te programeve ne transmetim. "Kapja e tyre" ne nje moment te dyte,duke mos e humbur asnje frame.
P-VOD , Video on Demand
- Zgjidh sipas kategorive programin e deshiruar ne kohen qe ti zgjedh(Programacioni).
.Prurje te reja
.Kinema
.Argetim
.Dokumentar&Lifestyle
.Femije
.Shqip
.Program per te rritur
Informacion per porosine
.Kodi i programit
.Ƨmimi i programit
.Udhezuesi per kryerjen e porosise
.Historiku i blerjeve
Catch UP TV
MediaPlayBack
-Dekoderi mund te bej "Play" materiale video nga nje USB sticker, apo dhe direkt nga PC nepermjet DLNA.

Funksionet qe do shtohen ne te ardhmen:

Multiscreen
- I jepet mundesia permes internetit te shohe ne disa pajisje te ndryshme ne menyre te pavarur.
Multiroom
-permes ketij funksioni, perdoruesit i jepet mundesia te shohe brenda shtepise me te njejtin abonim, ne dy dekodere te ndryshem.
Interactivity
-Facebook
-Youtube
-Quiz
-Televoting
-Internet Browsing
-Te tjera
-Karakteristika te pergjithshme:
. 2 Tunera DVB-S/S2
. MPEG-2(MP@ML),MPEG-2(MP@HL),MPEG4 , AVC/H.264,HP@L4
. OSD Teletekst
. Guide (Guida Elektronike e Programit/EPG)per informacione te kanaleve qe shfaqen ne ekran.
. Kontrolli prinderor
. Dalje HD numerike HDMI
. Dalje analoge SD SCART
. Dalje analoge SD RCA
. Dalje optike + 1x eSata
. Perditesim automatik/manual Softueri
. 1 x porte Ethernet.

publicitet
kliko për të shikuar më shumë Saē Triax 88cm per kater pjesemarres me 3 satelite
Vetëm:
490.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Flybox+ HDD+3 muaj paketa e plote
Vetëm:
399.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Saē Triax 88cm per 3 satelite
Vetëm:
220.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch