d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

Distribucion
Arsat GmbH
Schmiedgasse 27a
8604 Volketswil

Udhëheqës firme : Arxhent Muqa

Tel.: +41 - 44 825 38 05
Fax.: +41 - 44 575 32 71
Nat: +41 - 76 332 21 14

Email: info@digitalb.ch
Web: www.digitalb.ch

Postkonto: 85-223392-7
IBAN:CH74 0900 0000 8522 3392 7
BC-Nr.: 9000
Tërheqjet direkte të produkteve mund të bëhen me termine, tek dyqani ynë (Schmiedgasse 27a, 8604 Volketswil), në oraret :
E hënë- e Premte 17:30 - 19: 30 dhe e shtunë 10°°-17°°


kliko për të shikuar foton
kliko për të shikuar foton
kliko për të shikuar foton
kliko për të shikuar harten


Dërgo Email
Emri dhe mbiemri:   
Rruga/Nr.:
Vendi:
Tel.:
E-mail:
Mesazhi:
 
publicitet
kliko për të shikuar më shumë Shpėrndares sinjali
Vetëm:
30.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Inverto Monoblok LNB

60.00 Fr.
Vetëm:
50.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Flybox+ HDD+3 muaj paketa e plote
Vetëm:
399.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch