d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

NdihmŰ teknike

Pergjigje te pyetjeve me te shpeshta

ăfare duhet te kem per te kapur kanalet e Digitalb ne Evrope dhe Zvicer ?
A punon Digitalb pa antene (saš) ne Zvicer ?
Si mund te di nese e kam drejtimin e duhur te ballkonit per kapjen e valeve satelitore?
Me šfare abonimi mund te shoh te gjitha kanalet e Digitalb perfshire ato te Supersportit?
Si mund te informohem per ndryshimin e frekuencave?
Si te regjistroj kanalet e reja tek Digit Mf4-s ?
Kam harruar kodin e menyse tek resiveret Kaon HD,si te veproj ?
Gjysmen e kanaleve te platformes mi kap ndersa gjysma tjeter me shkruan "nuk ka sinjal" ,ku mund te jete problemi?:
Me kane humbur kanalet tek Kaon HD dhe duhet ti kthej siq i kam pasur ne fillim, si t`ja bej?
 
publicitet
kliko për të shikuar më shumë Digitalb 12 muaj - abonim

250.00 Fr.
Vetëm:
220.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Singel LNB VIZYON 0.1 dB
Vetëm:
30.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Digitalb 12 muaj + karta - abonim i ri

275.00 Fr.
Vetëm:
245.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch