d i g i t a l b . c h
      HYRJE ÇMIMET KANALET NDIHMË KONTAKT
Newsletter
Regjistrohuni për të
pranuar info dhe risi
nga digitalb.ch

Email:

Abonimet mund të bëhen për 3, 6 ose 12 muaj

Zbritje ēmimesh te riabonimeve nga 1 qershori, kjo oferte eshte e kufizuar,nxitoni...


3 muaj abonim i plotë DigitAlb = 80 Fr. (pa kanale HD dhe pa Supersport)

6 muaj abonim i plotë DigitAlb = 160 Fr. (pa kanale HD dhe pa Supersport)

12 muaj abonim i plotë DigitAlb =230 Fr. (pa kanale HD dhe pa Supersport)

12 muaj DigitAlb extra HD = 350 Fr. ( abonim i plotë + 8 kanalet HD me rreth 70% supersport HD, )

12 muaj Paketa Premium 12 muaj = 360 Fr.
(Paketa Digitalb + Supersport + Big Brother Albania, pa kanale HD)

Paketa Premium extra HD 12 muaj = 390 Fr.
(Paketa Digitalb + Supersport + 8 kanalet HD + Big Brother Albania)


Karta kushton 25 Fr.,kjo blihet herën e parë.


Tërheqja e abonimeve mund të bëhet:
 1. Direkt - Abonenti e tërheq direkt abonimin tek ne duke paralajmëruar në tel .
  Ne oraret e punës:E hënë-e premte 17:30-19:30 dhe e shtunë 10:30-17°°.
 2. Me parapagesë - Abonenti parapaguan në konton tonë abonimin e dëshiruar , pasi pagesa të ketë hyrë ne konton tonë abonimin e dergojmë me A postë, ne ēdo skaj te Zvicres brenda 24 orësh. Nese parapaguani, dërgesa e kartës me modul kushton 5 Fr. Ndërsa dërgesa e pakove me parapagesë kushton 10 Fr.
  Për të përshpejtuar dërgesën nga ana jonë mund të na dërgoni kopjen e pagesës në 4 mënyra:
  • Me MMS (Fotografoni pjesën e pagesës) e dërgoni në numrin 076-3322114

  • Me Fax , e dërgoni kopjen e pagesës në numrin 044 575 32 71.

  • Me Email, (e skanoni pjesën e pagesës ) e dërgoni në adresën info@digitalb.ch

  • E fotokopjoni kopjen e pagesës dhe e dërgoni në adresën tonë
   Arsat GmbH ,Schmiedgasse 27a ,8604 Volketswil.

 3. Me Nachname (me nënshkrim)- Abonenti bën porosinë e abonimit, brenda 24 orësh ai e merr porosinë .
  Duke e tërhequr kundrejt nënshkrimit dhe pagesës në postë. Me Nachname dërgesa e kartës me modul kushton 16 Fr.
  Me Nachname dërgesa e resiverit kushton 25 Fr.
publicitet
kliko për të shikuar më shumë Platinium LNB 0.3 dB
Vetëm:
15.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Digitalb IPTV-ATN 3000
Vetëm:
620.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë Twin LNB 0.1 dB Vizyon
Vetëm:
55.00 Fr.

kliko për të shikuar më shumë
© ArSat GmbH

 
 
  Developed by muqa.ch